3 Τρόποι να δείξετε στον μπαμπά σας πόσο νοιάζεστε για αυτόν τη Μέρα του Πατέρα

17 Ιουνίου 2017
Οι μπαμπάδες μας έχουν περάσει όλη τους τη ζωή να μας δείχνουν πόσο πολύ νοιάζονται για μας. Από το να μην έχουν χάσει ποτέ μια παράσταση χορού ή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μας, μέχρι το να μας έχουν βοηθήσει με τις σπουδές μας, ή απλά βοηθώντας μας ανά πάσα στιγμή, Αυτή τη Μέρα του Πατέρα, εισηγούμαστε, να την οργανώσετε λίγο περισσότερο, δείχνοντας του, πόσο πολύ νοιάζεστε για αυτόν, με τους πιο κάτω τρεις τρόπους. 
 
Πάρτε τον να παίξει το αγαπημένο του σπορ
 
fathersdaysport
 
Μπορεί να μην σας αρέσουν τόσο πολύ τα σπορ, όσο στον μπαμπά σας, αλλά από την άλλη ούτε εκείνος ήταν φαν του μπαλέτου, αλλά ερχόταν στις παραστάσεις σας κάθε φορά! Αυτή τη Μέρα του Πατέρα, γιατί δεν τον παίρνετε να παίξει το αγαπημένο του σπορ; Αν του αρέσει το ποδόσφαιρο, πηγαίνετε σε ένα πάρκο και παίξετε μαζί! Του αρέσει το γκολφ; Κάντε μια μικρή έρευνα και βρείτε ένα γήπεδο του γκολφ που θα αρέσει και στους δυο σας! Όποιο και να είναι το αγαπημένο του σπορ, οργανωθείτε και προσπαθήστε ώστε αυτή η μέρα να είναι μια αφορμή να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί με αυτόν τον τρόπο.
 
Μαγειρέψτε του
 
fathersdaycook
 
Ο μπαμπάς ήταν πάντα εκεί για να μας ψήσει ένα ζουμερό στεϊκ, νόστιμα λουκάνικα ή ένα λαχταριστό μπιφτέκι στη σχάρα. Τη Μέρα του Πατέρα, αφήστε τον να χαλαρώσει, δώστε του το αγαπημένο του κρύο ρόφημα και αναλάβετε τη σχάρα! Προμηθευτείτε το κρέας, τα λαχανικά, τα καρυκεύματα, τις σάλτσες και τα ποτά από πριν. Σίγουρα θα απολαύσει ένα γεύμα που δεν θα χρειαστεί να το κάνει ο ίδιος.
 
Κάντε δουλειά στην αυλή!
 
yardworkdad
 
Ο μπαμπάς ήταν πάντα το άτομο που ήταν υπεύθυνο για την υπέροχη αυλή στην οποία έχουμε δημιουργήσει τόσες αναμνήσεις. Για όλη αυτή την προσπάθεια του, είναι καιρός να τον αφήσουμε να χαλαρώσει το σαββατοκύριακο και να αναλάβουμε τη δουλειά στην αυλή. Είτε αυτό αφορά στο πότισμα, στο κόψιμο του γκαζόν, στο καθαρίσματος της σχάρας, κλαδέματος των θάμνων ή το σκούπισμα της βεράντας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσέξετε τις λεπτομέρειες και πως καταφέρνει να έχει μια τόσο πεντακάθαρη αυλή. Χαρίστε του ένα σαββατοκύριακο χωρίς δουλειά στην αυλή. Θα εκτιμήσει τον ελεύθερο χρόνο!
 
facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές