Σαλάτα με κινόα και φράουλες


Μερίδες : 2 άτομα 
Προετοιμασία: 10 ΛΕΠΤΑ
Συνολικός χρόνος:  10 ΛΕΠΤΑ
 

ΥΛΙΚΑ

6 ποτήρια σπανάχι (baby)
2 ποτήρια φράουλες (κομμένες στη μέση)
1 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
1/4 ποτήρι κομμάτια κατσικίσιο τυρί
1/2 ποτήρι μαγειρεμένο κινόα
1/4 ποτήρι καρύδια κομμένα 1/4 ποτήρι ελαιόλαδο
 

Για το σως vinaigrette βαλσάμικου

1/4 ποτήρι ελαιόλαδο
1/4 ποτήρι ξύδι βαλσάμικο
2 κουταλάκια ζάχαρη (extra fine granulated sugar)
 

ΟΔΗΓΕΙΕΣ:

1. Για να κάνουμε την vinaigrette, ανακατεύουμε μαζί ελαιόλαδο, βαλσάμικο και ζάχαρη σε ένα μικρό μπόλ και το τοποθετούμε στην άκρη.
 
2. Για την σαλάτα, βάζουμε το σπανάχι σε ένα μεγάλο μπόλ, προσθέτουμε τις φράουλες, αβοκάντο, κινόα, καρύδια και κατσικίσιο τυρί. Ρίχνουμε το σώς και ανακατεύουμε ελαφρά για να πάει παντού.
 
3. Σερβίρουμε αμέσως.