3 Ιδέες για Ραντεβού για την Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

10 Φεβρουαρίου 2017
Η Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πλησιάζει. Οι περισσότεροι νιώθουμε την «πίεση της κοινωνίας» να κάνουμε κάτι εκείνη τη μέρα, να κλείσουμε σε εστιατόριο για παράδειγμα. Έτσι εμείς, για να σας βοηθήσουμε, σκεφτήκαμε τρεις ιδέες που μπορείτε να κάνετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο σε ένα ραντεβού, ώστε να περάσετε υπέροχα.
 
1. Μια περιπέτεια
 
adventure.png
 
Αφήστε τα τακούνια, τη γραβάτα και το κουστούμι στο σπίτι και κάντε με τον αγαπημένο σας ένα περιπετειώδες ταξίδι. Κάτι αυθόρμητο και απρόσμενο,  έτσι ακριβώς όπως είναι ο έρωτας. Πηγαίνετε μια εκδρομή στο βουνό, ανακαλύψτε μια άλλη πόλη μαζί ή απλά περπατήστε σε ένα Μονοπάτι της Φύσης. Όχι μόνο θα του/της αρέσει η αλλαγή εικόνων, αλλά θα έχει μια ευκαιρία να χαλαρώσει αντί να πάει σε ένα ακόμα ραντεβού, στα ίδια μέρη. Μια περιπέτεια, σημαίνει νέες εμπειρίες, νέες εικόνες και αυτά θα τα εξερευνήσετε μαζί. Τι πιο ρομαντικό από αυτό;
 
2. Game Night
 
Games.png
 
Το μόνο που χρειάζεστε είναι κρασί και ένα καλό παιχνίδι! Το game night είναι ένας τέλειος τρόπος, όχι μόνο να περάστε καλά, αλλά να ανακαλύψετε κι άλλα για τον άνθρωπο σας.  Παίζοντας παιχνίδια, θα μάθετε πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του, που μέχρι τώρα δεν είχατε ευκαιρία να δείτε. Και αν είστε στις αρχές της σχέσης σας, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε μαζί ώστε να μάθετε λίγο καλύτερα τον άλλο. Έτσι, επιλέξτε το παιχνίδι σας προσεκτικά και αρχίστε!
 
3. Μαγειρέψτε μαζί
 
Cooking.png
 
Προτείνουμε αυτή την κλασική ιδέα για τον λόγο ότι είναι τόσο ρομαντική! Είτε έχετε μόλις γνωριστεί ή βγαίνετε εδώ και καιρό, το να μαγειρέψετε παρέα είναι μια από τις καλύτερες ιδέες. Περνάτε ώρα μαζί, δημιουργείτε αναμνήσεις και μοιράζεστε εμπειρίες. Εμείς εισηγούμαστε είτε να μαγειρέψετε κάτι που δεν έχει ξανακάνει κανείς σας, έτσι να είναι μια εντελώς καινούρια εμπειρία ή να μαγειρέψετε ένα φαγητό που είναι η σπεσιαλιτέ σας και να καθοδηγήσετε το ραντεβού σας, ώστε να το ετοιμάσετε μαζί. Είναι εξάλλου, πάντα ρομαντικό, να μαθαίνεις κάτι μέσω του ανθρώπου που αγαπάς!
 
facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές