Καλοκαιρινή ομορφιά για πάντα!

23 Αυγούστου 2019

Παρατείνετε το καλοκαίρι σας μαύρισμα:

  1. Ενυδάτωση. Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας δεν είναι ποτέ ξηρό, γιατί μόλις αρχίσει το ξεφλούδισμα, δεν θα σταματήσει ποτέ. Έτσι ενυδατωνεστε κατά τη διάρκεια της ημέρα και όχι μόνο μετά το ντους.
  2. Μη χρησιμοποιείτε υπερβολικά ζεστό νερό.  Επίσης η μεγάλη παραμονή στο ντους, μπορεί να αφυδατώσει την επιδερμίδα σας. Παραμείνετε στο πιο κρύο νερό και ταυτόχρονα χρησιμοποιήστε ενυδατικό αφρόλουτρο.

Απολέπιση

Αλλά πολύ ήπια! Ναι, θα πρέπει να απολεπίζουμε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος τα οποία κάνουν την επιδερμίδα μας να φαίνεται θαμπή και λιγότερο λαμπερή. Ωστόσο αυτό πρέπει να γίνεται προσεκτικά και απαλά ώστε να αποφύγουμε να τρίψουμε το μαύρισμα. Χρησιμοποιήστε κρέμες για ήπια απολέπιση ή δημιουργήστε τη δική σας - δείτε τα προηγούμενα post μας για σπιτικές κρέμες απολέπισης με φυσικά συστατικά.

Πίνετε πολύ νερό

Είναι απαραίτητο να παραμείνετε ενυδατωμένοι για υγιή επιδερμίδα, για να γίνεται σωστά η αντικατάσταση των κυττάρων και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τη διατήρηση μιας ακτινοβόλου λάμψης.

Τρώτε τροφές πλούσιες σε β- καροτίνη

Ένα συστατικό που είναι Ιδιαίτερα χρήσιμο για τη διατήρηση του μαυρίσματος και της λάμψης του δέρματος. Σκεφτείτε τροφές όπως παπάγια, καρότο, γλυκοπατάτα και μάνγκο.

Ρυθμίστε τα προϊόντα ομορφιάς σας

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι λοσιόν μας, από καθαρισμού έως ενυδάτωσης, είναι ελαφρύτερες. Καθώς η θερμοκρασία μειώνεται όσο προχωρά το φθινόπωρο, πρέπει να προσαρμόσουμε τα προϊόντα ομορφιάς μας, ώστε να είναι πιο πλούσια σε σύσταση.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png