- 1 συσκευασία (200γρ.) κατσικίσιο τυρί
Για το πανάρισμα
- 1/3 φλ. (50γρ.) αλεύρι
- 2 αυγά καλά χτυπημένα
- ½ φλ. (35γρ.) πάνκο (panko, ιαπωνέζικη φρυγανιά)
- Για τη σαλάτα
- 1 συσκευασία (125γρ.) ανάμεικτα φύλλα σαλάτας
- 15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 10 φράουλες κομμένες σε φετάκια
- 3 κουταλιές (60γρ.) κράνμπερι (cranberries)
- 3 παστά σύκα κομμένα σε φετάκια
- ½ φλ. (45γρ.) φουντούκια καβουρδισμένα
- ½ κουταλάκι (4γρ.) αλάτι
Για το ντρέσινγκ
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- 1 κουταλιά μέλι
- 2 κουταλιές κρέμα βαλσάμικου ξυδιού
- ½ κουταλάκι αλάτι