Αντηλιακή προστασία: SOS

09 Ιουλίου 2014

Όλοι χρειαζόμαστε αντηλιακή προστασία. Είτε είμαστε ανοιχτόχρωμοι με χλωμά δέρματα είτε έχουμε πιο σκούρες επιδερμίδες. Από τον Μάρτη μέχρι τον Οκτώβρη, κατά τους μήνες δηλαδή που ο ήλιος καίει περισσότερο, χρειαζόμαστε τη δική μας φωτο-ασπίδα. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα φυσικά αντηλιακά που αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία και τα χημικά αντηλιακά που την απορροφούν. Και τα δύο φίλτρα εξυπηρετούν εντέλει τον ίδιο σκοπό. Σε σπρέι, λαδάκι ή κρέμα, το αντηλιακό μας θα πρέπει να έχει δείκτη προστασίας γύρω στο 15 εάν είμαστε σκουρόχρωμοι, 20 με 30 εάν έχουμε σταρένια επιδερμίδα και από 30 έως 50 εφόσον είμαστε ανοιχτόχρωμοι ή με ευαίσθητο δέρμα. Φυσικά, η εφαρμογή πρέπει να γίνεται 30’ πριν την έκθεσή μας στον ήλιο και να ανανεώνουμε κάθε 2 ώρες.

Στα METRO «τρέχει» έως τις 17 Ιουνίου προσφορά που αφορά ολόκληρη την αντηλιακή σειρά της Nivea. Απλώς, δεν μπορείτε να της αντισταθείτε. Διαλέξτε το δικό σας αντηλιακό προϊόν και προστασία για όλη την οικογένεια κι απολαύστε 40% έκπτωση! Επιπλέον, με κάθε αγορά αντηλιακού Nivea, παίρνετε δώρο ένα κομψό σακίδιο πλάτης, σε… θαλασσινά χρώματα.

Σύμφωνα με έρευνα του Γερμανικού Ιδρύματος Πιστοποίησης Ποιότητας (TEST) στα αντηλιακά προϊόντα της αγοράς για την καταλληλότητά τους, στην κορυφή φιγουράρουν τα φτηνά αντηλιακά προϊόντα, σε σύγκριση με τις πανάκριβες μάρκες που βρίσκουμε στα καταστήματα καλλυντικών. Πριν εξορμήσετε στις παραλίες λοιπόν, επισκεφτείτε ένα METRO και προμηθευτείτε το οικονομικό πλην όμως ασφαλές αντηλιακό σας!

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές