Χούμους με σάλτσα σόγιας

26 Φεβρουαρίου 2021
linkedin
Μερίδες
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
5 λεπτά
totalTime
Συνολικός χρόνος
10 λεπτά
Υλικά

 

1 σκ. σκόρδο
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
50 ml σάλτσα σόγιας
Ξύσμα 1 λεμονιού
400 γρ. ρεβίθια, βρασμένα
3-4 κ.σ. ταχίνι
1 κ.γ. κύμινο
2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο

 

Εκτέλεση

 

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα ρεβύθια μαζί με το ταχίνι, το ελαιόλαδο , το ξύσμα, το χυμό λεμονιού και πολτοποιούμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο,τη  σάλτσα σόγιας, το κύμινο, την κρέμα βαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι.

facebook.png instagram.png twitter.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές