Beef tortilla

20 Αυγούστου 2021
linkedin
Μερίδες
2 μερίδες
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά
totalTime
Συνολικός χρόνος
10 λεπτά
Υλικά

200 γρ. μοσχάρι σε φέτες
1 κρεμμύδι κόκκινο σε φέτες
1 ντομάτα σε φέτες
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. σκόρδο σε σκόνη
1 αβοκάντο
50 γρ. ανάμεικτα τυριά
30 γρ. iceberg
50 γρ. αβοκάντο
1 μεγάλη τορτίγια

Για τη σάλτσα
100 γρ. γιαούρτι
1 lime (χυμό & ξύσμα)
Σχοινόπρασο
Ταμπάσκο

Εκτέλεση

1) Σε ένα δυνατό τηγάνι προσθέτουμε 2-3 κουταλιές τις σούπας ελαιόλαδο και σωτάρουμε το μοσχάρι.
2) Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πάπρικα και το σκόρδο.  
3) Για το τελείωμα προσθέτουμε τα ανάμεικτα τυριά. 
4) Σε ένα άλλο τηγάνι δίνουμε χρώμα στην τορτίγια.

Για τη σάλτσα
1) Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το λάϊμ, το σχοινόπρασο και το ταμπάσκο.
2) Για το στήσιμο απλώνουμε τη σάλτσα, προσθέτουμε το μίγμα από το μοσχάρι και γαρνίρουμε μαζί με την ντομάτα αβοκάντο και iceberg.

facebook.png instagram.png twitter.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές