Χοιρινές μπριζόλες με κρούστα τυριού parmeggiano reggiano

10 Σεπτεμβρίου 2019
linkedin
Μερίδες
4
prepTime
Χρόνος προετοιμασίας
totalTime
Συνολικός χρόνος
45 λεπτά
Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες

1 φλ. τυρί parmeggiano reggiano, τριμμένο

2 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών Cajun

2 αυγά

Ελαιόλαδο για ψήσιμο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175C. Περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ταψί φούρνου. Σε ένα ρηχό μπολ χτυπάμε τα αυγά και σε ένα άλλο πιάτο αναμιγνύουμε το τυρι parmeggiano reggiano με το μείγμα μπαχαρικών Cajun.

Βουτάμε την κάθε μπριζόλα στα αυγά και ακολούθως την πιέζουμε πάνω στο μείγμα του τυριών μέχρι να επικαλυφθεί και από τις δύο πλευρές.

Τοποθετούμε τις μπριζόλες στο ταψί. Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι οι μπριζόλες να ροδοκοκκινήσουν, για περίπου 35-40 λεπτά.

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png