5 ρομαντικές ταινίες να παρακολουθήσετε τη Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

12 Φεβρουαρίου 2017

Μπορεί αυτή τη μέρα, να βγείτε για ρομαντικό δείπνο, μπορεί να πάτε μια εκδρομή με το έτερον σας ήμισυ, μπορεί ακόμα να ανταλλάξετε δώρα. Ξέρουμε όμως, πως όπως και να επιλέξετε να περάσετε αυτή τη μέρα,  θα τελειώσει με μια ωραία ρομαντική ταινία. Έτσι εμείς σας προτείνουμε 5 κορυφαίες Valentine’s Day ρομαντικές ταινίες:

 

1. How to Lose a Guy in 10 Days

Ρομαντική, με ένα twist όμως! Η Kate Hudson βάζει ένα στοίχημα πως μπορεί να «Χάσει Κάποιον σε 10 Μέρες» και αποφασίζει να το εφαρμόσει στον γοητευτικό Matthew Mc Conaughey. Όμως το νόμισμα έχει 2 όψεις και το αποτέλεσμα είναι άκρως διασκεδαστικό!

 

2. The Notebook

Καμιά λίστα για ρομαντικές ταινίες δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτή. Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μας ταινίες, με τους Ryan Gosling και Rachel McAdams στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μια ιστορία συγκλονιστική, ένα ταξίδι προς την πραγματική αγάπη.

 

3. Αν

Όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε και σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία, βασίστηκε σε ένα φιλοσοφικό ερώτημα «Αν…;».  Αυτός είναι και ο τίτλος της ρομαντικής αυτής ταινίας που διαδραματίζεται στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας.

 

4. 50 First Dates

Σκεφτείτε να βγαίνετε το πρώτο ραντεβού, με το άτομο που θέλετε, ξανά και ξανά λόγω… αμνησίας! Αυτό συμβαίνει στην πανέμορφη αυτή ρομαντική ταινία, με τους Adam Sandler και Drew Barrymore. Όταν αγαπάς κάποιον πραγματικά, η αγάπη γίνεται ευκολότερη!

 

5. Something’s Gotta Give

Όταν ο Jack Nicholson συνάντησε την Diane Keaton, το αποτέλεσμα ήταν μια υπέροχη ρομαντική ταινία, η οποία μας μαθαίνει πως ο πραγματικός έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή μας οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε ηλικία.

 

facebook.png instagram.png twitterx.png linkedin.png

Συνταγές και Συμβουλές